zana-main.jpg

Kaže mi Dani: „napiši nešto o sebi za portal“!, a ja još uvijek ne znam ni gdje pripadam, osim jedne stvari , a to je radio!

S obzirom da ovaj tekst pišem na Dan zaljubljenih, a nisam neki tip zaljubljive priode, u radio mogu reći da sam zaljubljena.

Zašto? Mnogo je razloga ali mislim da onaj najvažniji je što ne moram doći našminkana na posao, kao i osjećaj slobode i mašte koju ti daje radio.

Zapravo je to možda jedina prava I iskrena ljubav do sada u mom životu. Tuga. Šmrc.

Prva stvar koju su moje kolege naučile o meni je da  nisam jutarnji tip. Iz tog razloga su me vjerovatno i stavili da vodim popodevni program. Dobra stvar je što me ne možete nikada vidjeti ujutro.

Volim iskrene osmijehe, pozitivnu energiju, dobre fore, zdrav humor, muziku i dobru vožnju. A dobru muzičku vožnju pravim svaki dan na Kiss FM radiju u popodnevnom emisiji Drive Time od 15h do 18h.

Ako želiš da kao i ja naoružan samo smješkom hodaš kroz grad, kao što kaže Parni valjak u pjesmi Ljubavna (kakva ironija) slušaj me!

Ja sam bila iskrena, budi i ti zajedno sa mnom, svaki dan od 15h do 18h.

Žana

Kontakt
  • Nikole Šopa 37, Sarajevo
  • produkcija@kissfm.ba
  • marketing@kissfm.ba
  • +387 33 864 868
  • +387 62 266 046
© 2022 Copyright: KISS FM - Stanić Media Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.